☺ ҉ سبزه به ناز مےآید ҉ ☺

خواست خدا مے آید......

☺ ҉ سبزه به ناز مےآید ҉ ☺

خواست خدا مے آید......

بهترین و زیباترین چیزها

 

بهترین و زیباترین چیزها در جهان دیده نمیشوند  

 

آنها بایستی در درون قلب احساس شوند

اگه اون روز برسه

 

اگه اون روز برسه منم برات ناز میکنم

با غم و غصه و دردم  تو رو دمساز میکنم

 

حالا اون روز رسیده منم برات ناز میکنم

افغانستان قهرمان بوکس جهان

افغانستان قهرمان بوکس جهان

به گزارش خبرنگار پامیر(pamipress.com)، حمید رحیمی، بوکسر افغانستانی با غلبه بر حریف بیلاروسی اش، قهرمان مسابقات اتحادیۀ بوکس جهانی (WBU) در بخش آزاد شد.

گفته می شود که رحیمی توانست حریف خود روسلان رودیچ روسی را در هشت روند مسابقه ضربه فنی شکست دهد.

مجیب الله رحمانی، سخنگوی کمیته ملی المپیک گفت که این مسابقه در شهر هامبورگ کشور آلمان برگزار شد.

پاینده اختری، رییس فدراسیون مشت زنی افغانستان گفت: این مسابقه کاملا حرفه ای برگزار شد و حریف حمید رحیمی دارنده کمربند جهانی بود.

آقای پاینده افزود که با پیروزی حمید رحیمی در این مسابقه، این ورزشکار کشورمان به عنوان مشت زن حرفه ای توانست با ضربه فنی حریفش را شکست دهد و قهرمان در سطح جهان معرفی شود.

مجیب الله رحمانی اظهار داشت: آقای رحیمی در این مسابقه، به خوبی درخشیده و بعد از هشت روند روسلان رودویچ از کشور بیلا روس را شکست داد.

در عین حال، اتحادیه ورزشکاران مقیم اروپا نیز در وب سایت خود این قهرمانی را تائید کرده و آن را تلاش زیاد رحیمی عنوان کرده است.

همچنین آقای اختری گفت: با این پیروزی، جایگاه مشت زنی افغانستان در سطح دنیا نیز تغییر کرده و حریفان بزرگ ما واقعیتی به نام افغانستان را در رقابت های مشت زنی باور کرده اند.

رییس فدراسیون مشت زنی افزود که شرکت یک ورزشکار افغانستانی از قشر اناث به مسابقات المپیک 2012 لندن قطعی شده و به همین ترتیب سه ورزشکار دیگر نیز قرار است که در دور نهایی این مسابقات در 14 حمل سال جدید، در شهر آستانه قزاقستان برگزار مسابقه دهد.

پاینده اختری می گوید که قهرمانی حمید رحیمی، پس از 69 سال اولین عنوان قهرمانی جهان را برای افغانستان به ارمغان آورده و یک دستاورد خوب برای کشور است.

توهین شاهین نجفی خواننده رپ به امام نقی (ع)

  

توهین شاهین نجفی  خواننده رپ به امام نقی (ع) با خواندن اهنگ نقی در این اهنگ امام نقی علیه السلام  رو خطاب قرار داده و به کار های پست و ... قسم داده که ظهور کند

 

 

 

 

 

دولت افغانستان در نظر دارد که تا سال ۲۰۱۴

 

 

 دولت افغانستان در نظر دارد که تا سال ۲۰۱۴  

 

کنترل کلی کشور را بطور کامل در دست  

 

ماموران افغانی و خودی از سربازان و نیروهای خارجی تحویل بگیرد 

 

ان شاء الله

همین پارسال بود که مرزبانهای ایران راه کامیونهای حامل

 

همین پارسال بود که مرزبانهای ایران راه کامیونهای حامل  

 

نفت برای افغانستان تو فصل سرما جلو ورود این ها رو گرفت و نگذاشت  

 

که این سوختها وارد افغانستان بشه  

 

میدونید که بیشتر جاهای افغانستان سوخت و گاز خانگی ندارند  

 

اونوقت که ایران این اقدام رو کرده مردم چی میکشن 

 

قضاوت با وجدان خودتون

یک حال خوب تنها در صورتی بهتر



                       یک حال خوب تنها در صورتی بهتر

                                                 میشود که آنرا با دیگران تقسیم کنید.

 

توهین روزنامه وابسته جام جم به مهاجران افغان

 

 

توهین روزنامه وابسته جام جم به مهاجران افغان

شاره: آنچه در ادامه می آید متن کامل گزارشی است که امروز روزنامه جام جم، روزنامه ی مرتجع و وابسته ی ایرانی علیه مهاجران افغان نشر کرده است. فارغ از اینکه این اظهار نظر روزنامه جام جم با نظر بسیاری از کارشناسان بدون تعصب و عقده ایران ، تضاد دارد، اما کابل پرس وظیفه خود می داند که برای آگاهی افکار جامعه ی افغانستان از نوع نگاه رسانه های وابسته به رژیم ایران، آن را نشر کند.

از خوانندگان عزیز نیز خواهشمندیم که در وبلاگ گروهی نظرشان را درباره این گزارش توهین آمیز روزنامه جام جم بنویسند. همچنین از مهاجران افغان در ایران و نیز ایرانیان آگاه خواهشمندیم که در این نظرخواهی شرکت کنند و یا مقالات و گزارش های خود را از واقعیات جاری در ایران برای ما ارسال نمایند. از مقامات وزارت امور خارجه افغانستان نیز باید خواست که بر اساس وظیفه خود، خواهان عذر خواهی این روزنامه وابسته شوند و نیز سفیر ایران در افغانستان نیز از جامعه افغانستان پوزش بخواهد. کابل پرس بزودی جوابیه ی مفصلی درباره جنایات رژیم ایران علیه مهاجرین افغان و نیز کشتار وسیع جوانان آزادیخواه، روشنفکران و دگراندیشان ایران نشر خواهد کرد. کابل پرس

میهمان همچو نفس راحت جان است ولی ...

روزنامه وابسته جام جم چاپ ایران، دوشنبه 27 سنبله سال 1385

اندک زمانی پس از انقلاب اسلامی در ایران بنابر دلایلی که شاید در اوضاع خاص آن زمان توجیه پذیر بود ، دروازه های شرقی ایران به روی میلیون ها افغانی فرصت جو که ظاهرا از فشار حکومت چپگرای خود به تنگ آمده بودند گشوده شد و ایرانیان میهماندوست مقدم این لشکر عظیم را که در نهایت فقر و گرسنگی به ایران سرازیر شده بودند گرامی داشتند.

در آن زمان مسوولان تصور می کردند که حوادث سیاسی افغانستان زودگذر است و افغان های فعلی برخلاف افاغنه تجاوزگر دوره صفویه و افشاریه صرفا میهمانان مهربان و خجولی هستند که پس از مدتی کوتاه با تشکر و عذرخواهی از زحماتی که داده اند به خانه و کاشانه خود برمی گردند. اما در همان زمان هم با مقایسه شرایط اقلیمی ، اقتصادی و اجتماعی و همچنین حوادث تاریخی دو کشور کاملا قابل پیش بینی بود که آسان آمدن افغان ها بازگشتی بسیار مشکل و حتی ناممکن در پی خواهد داشت.


به این ترتیب می بینیم که پس از گذشت بیش از یک ربع قرن از تاریخ ورود افغانها و گذر کردن افغانستان از چند مرحله سیاسی و رسیدن به یک نظام نسبتا با ثبات و آغاز شدن سازندگی در این کشور، مهمانان افغانی در خانه میزبان جا خوش کرده و آن را بر خانه خود ترجیح می دهند و به مصداق این شعر که : «میهمان همچو نفس راحت جان است ولی - خفه می سازد اگر آید و بیرون نرود» ماندگار شدن این مهمانان سمج مصایب بزرگی را برای کشور ما ایجاد کرده است. متاسفانه حجم جمعیت افغانها از یک سو به علت زاد و ولد بیش از حد بین خودشان و از سوی دیگر به علت ازدواج مردان افغانی با زنان ایرانی روز به روز بیشتر می شود و مشکلات حضورشان در ایران بتدریج ریشه دارتر و عمیق تر می شود.

ایران خوب است چون...

اینک در این مختصر ابتدا به علل تمایل نداشتن افاغنه به بازگشت می پردازیم و سپس آثار منفی ای که ادامه حضور آنان برای کشورمان ایجاد کرده را بررسی می کنیم.

-اختلاف سطح زندگی مردم ایران و افغانستان.

رفاه نسبی ای که به یمن وجود منابع عظیم زیرزمینی و همچنین برنامه ریزی های سالهای اخیر برای مردم ایران فراهم شده در مقایسه با کشور افغانستان که از معدود کشورهای زیرخط فقر جهان است ، کشور ایران را از دیدگاه افغانها بهشت موعود و سرزمین برکت جلوه گر ساخته به نحوی که زندگی کردن در ایران آرزوی هر افغانی شده است.

- نبود امنیت کافی در افغانستان.

-
با آن که افغانستان در سایه کمکهای سازمان ملل متحد و یاری بعضی کشورها به یک ثبات نسبی دست یافته معهذا به علت وجود حاکمیت های مختلف قبیله ای و تعدد اقوام گوناگون - که اغلب با یکدیگر و حتی با دولت حاکم در تعارض هستند - و همچنین حضور نظامیان خارجی در افغانستان امنیت و آرامش لازم برای زیستن وجود ندارد و لذا افاغنه ترجیح می دهند که در پناه امنیت ایران زندگی کنند و تا آنجا که بتوانند بستگان و آشنایان خود را در جلای وطن و آمدن به ایران ترغیب کنند. - همدینی و نزدیک بودن فرهنگ و زبان افاغنه با ایرانیان عامل بسیار مثبتی برای ماندگاری آنان در ایران است.

- این عامل مهم سبب شده افغان ها براحتی در جامعه ایران جای خود را باز کنند و به طوری که مشاهده می کنیم ایرانیان به چشم خارجی به آنان نمی نگرند و این قرابت زبان ، دین و فرهنگ برای افغان ها یک امتیاز بزرگ محسوب می شود و انگیزه ماندن و ریشه دوانیدن در ایران را در آنان تقویت می کند و موجب می شود نه تنها احساس بیگانه بودن را در ایران نداشته باشند بلکه احساس میهن دوستی و علقه وطن خواهی و پیوندهای ملیتی در میان آنان و سرزمین آبائ و اجدادیشان از میان برود یا بسیار کمرنگ شود؛ در حالی که افغان های مقیم دیگر کشورها از جمله کشورهای اروپایی و امریکایی علایق سخت و محکمی نسبت به سرزمین خود داشته و آن را به انحای مختلف ابراز می کنند.

فرصت های محدود

و اما آثار منفی اقتصادی و اجتماعی که بر ماندگار شدن افاغنه در ایران مترتب است ، عبارتند از : - آسان بودن ترددهای غیرقانونی افاغنه از ایران به افغانستان و بعکس که معلول فقدان مرزبانی های مستحکم و مقتدر در مرز طولانی 2 کشور است ، سبب شده وسوسه های خلافکاری در بسیاری از افاغنه تشدید شود زیرا آنان می توانند پس از انجام کارهای خلاف قانون به افغانستان بروند و ناپدید شوند و از چنگال فرشته عدالت بگریزند. طبق آماری که از سوی مراجع قضایی کشورمان اعلام شده ، حدود 36 درصد قتلهای عمدی که در ایران اتفاق می افتد ، به وسیله افغان ها صورت گرفته است ، البته اخیرا از طریق اینترپل (پلیس بین الملل) عده ای از مجرمان فراری به کشورمان بازگردانده شده اند ولی به علت نداشتن اقتدار کافی پلیس افغانستان هنوز این مشکل به صورت عمده وجود دارد. - طبق مقررات فعلی ایران برای اطفال ، افغانی هایی که همسر ایرانی اختیار می کنند ، شناسنامه ایرانی با نام خانوادگی مادر ایرانی آنان صادر می شود و این اطفال می توانند از همه سطوح تحصیلی مثل ایرانیان استفاده کنند و از آنجا که زاد و ولد این گروه که تعدادشان بسیار زیاد است ، با نرخ بسیار بالایی صورت می گیرد ، با ملحوظ شدن تعداد اطفال این افغانی ها در آمار اقتصادی ایران میزان تولد و تناسل کشور و نرخ رشد جمعیت ایران بالا می رود و نهایتا حرکت اقتصادی کشور را کند و رسیدن به هدفهای چشم انداز 20 ساله را مشکل خواهد کرد.

یارانه های دولتی

افغان ها که آمار رسمی آنها حدود 2 میلیون نفر و آمار غیررسمی آنان به بیش از 3.5 میلیون بالغ می شود، از یارانه های بسیاری نظیر یارانه نان ، بنزین ، حمل و نقل های درون شهری که از طریق کمک های دولت برقرار شده ، همانند ایرانی ها بهره مند می شوندکه این امر در نهایت بر روند ارتقای سطح زندگی مردم ایران اثر منفی خواهد گذاشت.

در اینجا تذکر این نکته لازم است که بعضی افاغنه یا ایرانیان مدافع حضور افغان ها در ایران هستند. این موضوع را با حضور تعداد زیاد ایرانیان در کشورهای پیشرفته ای مثل کشورهای اروپایی یا امریکا و کانادا مقایسه کرده و سعی می کنند آن را توجیه کنند اما می دانیم که این یک قیاس مع الفارق است زیرا ایرانیان مقیم این کشورها اولا سرمایه های کلانی را با خود به آن کشورها برده و به کار انداخته اند که باعث افزایش سرعت حرکت اقتصادی آن کشور شده در حالی که افغانی های مقیم ایران فاقد چنین سرمایه هایی هستند. ثانیا ایرانی های مقیم کشورهای پیشرفته از سطح تحصیلات و تخصص های بسیار بالایی برخوردارند ، مالیات هم می پردازند و لذا نه تنها در اقتصاد آن کشورها حالت سربار و طفیلی را ندارند بلکه بعکس سبب بالا رفتن سطح زندگی و سرعت روند حرکتهای اقتصادی و اجتماعی آنان شده اند و متاسفانه چنین امتیازهایی در مهاجران افغانی هرگز وجود ندارد و از همه مهمتر آن که هیچ ایرانی ای در کشورهای پیشرفته به طور غیرقانونی زندگی نمی کند در حالی که بیش از نصف جمعیت افغان در ایران حضور غیرقانونی دارند. متاسفانه تمامی شرکتهای خصوصی پیمانکار امور محوله سازمان های دولتی و بخصوص شهرداری ، با استخدام افاغنه به این مشکل اساسی دامن می زنند. با جمع بندی مطالب فوق به این نتیجه می رسیم که عودت دادن افغان ها به کشورشان باید به عنوان یک طرح مثبت و حتمی در دستور کار دولت ایران قرار گیرد و گرچه در سال های اخیر این هدف کم و بیش دنبال شده ولی تاکنون حساسیت وسعی و تلاش کافی و لازم در این زمینه مبذول نشده است.

اکنون با توجه به مصایب روزافزون ناشی از ماندگاری افاغنه در ایران که در اینجا فقط به بخشی از آنها اشاره شد ، باید گفت دیگر وقت آن رسیده است که دولت ایران در قالب طرحی ضربتی با هماهنگی مقامات مسوول کشور افغانستان و کمیساریای پناهندگان سازمان ملل متحد و به کارگیری راههای مناسب به این امر مهم تحقق بخشد.

تاثیر منفی بر بازار کار ایران

طبق آمار اعلام شده از سوی مراجع رسمی کشور اتباع افغانی بیش از 800 هزار فرصت شغلی را از دست ایرانی ها گرفته اند و اگر آمار افغانی هایی که به صورت غیرقانونی در ایران کار می کنند و از دید آمارگران پنهان مانده اند به این رقم بیفزاییم به بیش از 1.5 میلیون فرصت شغلی بالغ می شود.

این در حالی است که ایران برای ایجاد هر فرصت شغلی برای بیکاران ایرانی باید بالغ بر 200 میلیون ریال هزینه کند.

این موضوع بی شک نرخ بیکاری را در ایران بالا خواهد برد و از آنجا که بیکاری باعث کاهش تولید ملی و نهایتا درآمد سرانه می شود ، رسیدن به نرخ 8 درصدی رشد اقتصادی را که سرلوحه برنامه اقتصادی ایران است ، مشکل و بلکه غیرممکن می کند.

ناگفته نماند که آمار شاغلان افغانی که در ایران کار می کنند ، طبق موازین اقتصادی بین المللی در حسابهای ملی افغانستان منظور می شود

میاد اون روزی که من نامه هاتوپاره کنم

 

 

میاد اون روزی که من نامه هاتوپاره کنم

میاد اون روزی که من غم دلمو چاره کنم

سفر به افغانستان بخشی

 

 

سلام
 
سفر به افغانستان بخشی از کمپین انتخاباتی اوباما بود

گروه سیاسی - آرش خلیل خانه: سفر سرزده باراک اوباما به افغانستان و امضای پیمان همکاریهای راهبردی دو کشور آن هم درست در اولین سالروز کشته شدن اسامه بن لادن توسط نیروهای آمریکایی حکم یک تیر و دو نشان را برای اولین رئیس جمهور سیاهپوست و دموکرات آمریکا داشت.
ادامه دارد..
در همین رابطه اطلاعات ایران چند روزی سفارت       

افغانستان    رو تو تهران تعطیل و کارمندان این سفارت
رو زیر نظر داشته تا چندی بعد رسانه ای شد این خبر
ایران پاسخ داد که این طور نبوده و اونها تدابیر امنیتی داده اند !!!.اما حقیقت این نیست و اونها (دولت ایران) که با امریکا
دشمنی دارد دوست ندارد که کشور همسایه افغانستان
با امریکا رابطه داشته با شد چه رسد که توافق نامه امضاء کنند ادامه دارد
...

عاشق نشید از من نصیحت

 

 

عاشق نشید از من نصیحت 

 

چرا باید عاشق بشید چرا ؟ 

 

دنبال هدف و زندگی سالمتون باشید  

 

کار و زندگی خانواده تون  

 

پدر و مادر تونو راضی نگهدارید با احترام 

 

چرا باید به یه نا محرم فکر کنید  

 

در صورتی که او اصلا به شما فکر هم نمیکند

زن مثل چای کیسه ای است

 

 

                                   زن مثل چای کیسه ای است شما هرگز  

 

متوجه قدرتش نخواهید شد مگر اینکه آنرا در آب داغ بیفکنید. !!!!!!!!   مواظب باشید

در قرن ۲۰

 

 

ایا می دانید ؟

در قرن بیستم که روسیه و کشور های دیگر که

مشترک منافع هم بودند .از جمله روسیه .اوکراین

قزاقستان. ....به افغانستان حمله کردن تا افغانستان را فتح کنند

اما نتوانستند چون مردم و دولت همه

دست به دست هم دادند و اجازه چنین تجاوز به خاک

خودی را به شوروی سابق ندادند

یک قلب

 

 

یک قلب مهربان،چشمه ای است از  

 

شادی که هر چیزی را در اطراف خود با لبخند،تروتازه میکند

میاد اون روزی که قهر دلم رو ببینی

 

 

میاد اون روزی که قهر دلم رو ببینی

 

چشماتو باز بکنی حقیقت و خوب ببینی

دلم در هر تپش صد

 

 

دلم در هر تپش صد بار آواز تو  

 

می خواند ، تو هم یاد دل ما می کنی یا نه ؟